O podjetju

O podjetju


PROLIFT je podjetje, ki deluje na področju trženja viličarjev v najširšem smislu. Smo eden vodilnih ponudnikov najemnih viličarjev. Naša flota je verjetno edina na trgu, ki poleg klasičnih čelnih in paletnih ter regalnih viličarjev zajema tudi terenske, teleskopske in bočne viličarje ( full line provider ) - tudi za kratkotrajne in premostitvene najeme. Celovitost ponudbe nam omogoča, da našim strankam ne samo ponudimo kar potrebujejo, pač pa tudi svetujemo kaj potrebujejo ( solution provider ).

PROLIFT V ŠTEVILKAH

Milijon delovnih ur in več


...vsako leto opravijo naše stanke z našimi viličarji – če to primerjate z vožnjo avtomobila je to 50.000.000 km ali skoraj 150 kratnik povprečne razdalje Zemlja – Luna.

Pol milijona kilometrov


...opravijo naši serviserji vsako leto – vse to z namenom zagotoviti, da si zaradi viličarjev ne belite glave. To zagotavljamo z doslednimi rednimi servisi in preventivnimi pregledi, v primeru, ko gre kaj narobe pa hitrimi in učinkovitimi odzivi.

En odstotek in manj


...delovnih ur naših serviserjev je vsako leto predmet reklamacij, kar kaže na vrhunsko usposobljenost in popolno predanost ciljem. Večkrat letno se naši strokovnjaki šolajo pri dobaviteljih, kar poleg visoke stopnje strokovne usposobljenosti zagotavlja tudi krepitev odnosov.
 

NAŠA EKIPAAleš Ratej
Capo – zaslužen za vse dobro, za ostalo nič kriv


Tadeja Šmuc Wolf
Podpora poprodaji – brez nje bi se davno
utopili v papirjih

                                                   Igor Lisec
Voznik – poskrbi da dejansko dobite
kar ste naročili

Alenka Krajnc
Podpora v prodaji – gigabajtne baze
podatkov jé za zajtrkPitbull

Služba izterjave – uboga samo Alenko


Ostanite v stiku za nami

Prijavite se na e-novice in prejemajte koristne informacije o novostih in ponudbi

Pošljite neobvezujoče povpraševanje


Želite bolj specifično ponudbo? Pošljite nam povpraševanje.

Copyright © 2019, Vse pravice pridržane - Prolift, podjetje za vzdrževanje in učinkovito implementacijo viličarjev, gradbene mehanizacije, osebnih in kombiniranih vozil d.o.o.
Izdelava: MMstudio