MP 30 - 100

  • Proizvajalec viličarja: BOMAQ
  • Tip viličarja: Terenski
  • Status: Po naročilu
  • Številka oglasa: 000119

Seznam opreme:

Viličar, namenjen uporabi na zahtevnejših terenih. Razred MP odlikuje najmanjši obračalni radij v svojem razredu, ki je enak ne glede nato, ali ste za svoje delo izbrali 2WD ali 4WD. Kompaktne dimenzije uporabniku ponujajo enega najbolj vsestranskih strojev, ki je bil kadar koli na voljo in mu ponujajo odlično ergonomijo in preglednost skoraj neglede na okoliščine.
Tudi pri standardno opremljenem stroju dobite set serijske opreme, kot so:
cestna razsvetljava, vzvratna ogledala, Grammer sedež z naslonom za roke, integriran bočni pomik, ter dodaten hidravličen krog do nosilca vilic.
Če kljub bogati serijski opremi le-te še vedno ni dovolj za potrebe vašega delovnega procesa, lahko izbirate med široko paleto dodatne opreme, kot je : zaprta kabina, klimatska naprava, različne višine dvižnega mehanizma, širok izbor gum, multi media...
Zahvaljujoč tesnemu sodelovanju z Linde Hyidraulics so viličarji v razredu MP opremljeni z Linde Hydristatic črpalkami in pogoni ki predstavljajo srce vsakega Bomaq viličarja.
Viličarji v razredu Bomaq MP so opremljeni z novo generacijo motorjev Perkins EURO V.


KONTAKTNA OSEBA PRODAJALCA

Ostanite v stiku za nami

Prijavite se na e-novice in prejemajte koristne informacije o novostih in ponudbi

Pošljite neobvezujoče povpraševanje


Želite bolj specifično ponudbo? Pošljite nam povpraševanje.

Copyright © 2019, Vse pravice pridržane - Prolift, podjetje za vzdrževanje in učinkovito implementacijo viličarjev, gradbene mehanizacije, osebnih in kombiniranih vozil d.o.o.
Izdelava: MMstudio